Vi bruger Cookies!     

         
 X     
engle


VELKOMMEN TIL MIN BLOG
Lykke Chanett Elena Schmidt

 

Tirsdag d. 6 Maj 2014.

En lille opdatering herfra. Nu har jeg prøvet at sove med en seddel under min hovedpude ang. mit drømmejob, i 4 dage nu i håb om at jeg ville få en åbenbaring via en drøm. Jeg må med beklagelse drage den beslutning at intet skete.  I hvertifald ikke noget som jeg kan huske. Mange drømme har jeg haft, om alt muligt andet, da jeg endelig faldt i søvn .... hvilket jeg havde meget svært ved, da jeg nærmest var okay, måske alt for fokuseret på den seddel under min hovedpude. Det blev nærmest en mantra for mig, som kørte rundt i mine tanker, igen og igen. Kære Engle, hvad er mit drømmejob osv. osv. Efter nogle dage og intet var sket, blev det til "Okay, jeg prøver den direkte forbindelse så": Kære Gud, hvad er mit drømmejob osv. osv.....Nu vil jeg give mig til at sove inat, uden at tænke over det overhovedet .... at give slip!  Der sker jo tit det, at man anstrenger sig så meget (ligesom min køreturen bag lastbilen jeg fortalte om tidligere), at da jeg først "gav slip" .... kunne jeg se. GODNAT.

P.S: Det gik godt hos min a-kasse til ansøgnings foredraget/kurset. Det startede faktisk med at vi hver især kort skulle præsentere os selv." NAVN :Lykke. SIDSTE ARBEJDE: Butiksassistent/dekoratør i en dametøjsbutik. HVILKE JOB SØGER DU:  Jeg har meldt mig på et 6 ugers kursus i August: "Ledelse i praksis", og jeg søger butik chef stillinger. Da turen havde været hele vejen rundt, kunne jeg godt høre at "hmmmm okay, jeg havde nok for store ambitioner til min fremtid end de fleste andre tilstedeværende havde om deres."  Efter kort tid blev vi delt op i grupper med 4 i hver, og jeg kom til at lære de 3 andre  som jeg skulle være i gruppe med bedre at kende. Skønne, interessante, spændende mennesker. Vi fik til opgave at fortælle om os selv, om hvordan en normal arbejdsdag så ud for os hver især (opgaven gik på at vi skulle lytte og finde "talenterne/evnerne" hos den som talte. Da det blev min tur, fortalte jeg om min arbejdsdag og opgaverne som lå deri .... og til sidst kunne jeg jo ikke lade være med at fortælle dem om hvad jeg lavede i min "fritid" med englene .... hahahaha .... de syntes alle 3, at jeg skulle arbejde med englene som mit levebrød. At bruge mine clairvoyante og healende evner og tage penge for det.Fredag d. 2 Maj 2014.

Jeg kom i tanke om en pudsig oplevelse som jeg havde for nogle år tilbage. Jeg taler tit med englene og beder dem om hjælp til alt muligt. Der skete det pudsige tilfælde at jeg var blevet "blind", kunne ikke se skoven for bare træer, fordi jeg ikke var opmærksom på de tegn som de gav mig. 

Jeg havde været på familie besøg i jylland og kørte i bilen, mutters alene på vejen hjem ( det skal lige siges at hjemturen i bil varer ca. 4 timer, hvis jeg er heldig med trafikken) og spurgte igen og igen englene om mit livsformål, hvad skulle jeg gøre, jeg følte mig håbløst fortabt i denne søgen. Skæbnen ville det at jeg kom til at køre bag en stor lastbil, som tog alt mit udsyn....fuck en kedelig tur, ikke engang naturen kunne jeg se og nyde ordentligt for den lastbil, samt min frustration over hvorfor englene ikke svarede mig, hjalp mig...giv mig dog et tegn. Selv radioen havde dårlig forbindelse så jeg kunne heller ikke muntre mig med noget godt musik som jeg kunne skråle højt til.  Jeg kørte bag denne her lastbil i rigtig lang tid, hvor lang tid er svært at svare på, det føltes som en evighed, og vejene gjorde at jeg ikke kunne komme til at overhale den ... dumme lastblil som tog min udsigt og gjorde at turen ville tage endnu længere tid.  Der gik ihvertifald 20 - 30 minutter, der i min "tilbageholdte tilstand" .... før jeg fik øjnene op.
Jep, jeg troede ikke mine egne øjne, havde jeg set forkert .....det var for fantastisk til at være sandt. Der sad jeg så "blind" som jeg var .... søgte og søgte og svaret var ligeforan mig, og jeg havde ikke set det.
Hele bagsmækken på den foran kørende lastbil havde en kæmpe stor engel (som reklame for et eller andet). I kan nok forstå min forbavselse, da det gik op for mig.  Hvorfor havde jeg ikke set den kæmpe store engel ? (fordi jeg havde travlt i min helt egen verden omkring, hvordan englene ville kontakte mig).
Lastbilen lod mig køre endnu nogle få minutter i dette smukke syn, inden han skulle dreje en anden vej. Jeg var så lyksagelig, så ubeskrivelig smuk og glad, og rørt til tårer.

Men....at det ligefrem skulle være mit livs formål: Englene!. Jeg ved det ikke. Kan vi ikke lige tage den på et andet tidspunkt. Det giver jo ikke ligefrem mig brød på bordet ... men jeg blev bekræftiget i at de var der, og de gør hvad de kan for at hjælpe mig og gør deres tilstedeværelse kendt for mig. Jeg elsker englene og jeg hjælper jer alle her hver især så godt jeg kan. Så længe jeg laver det som jeg elsker at gøre, kommer pengene jo nok.

Nåhhhh, men nu har jeg købt en skøn bog om engle, og om hvordan jeg kan få opfyldt mit livsformål....jep, jeg søger stadig ! Jeg skal nok holde jer opdateret om det virker, og derefter dele det med jer. Måske jeg bare ikke kan se skoven igen ... for bare træer. Vi får se.

Jeg er arbejdsløs i øjeblikket, (har været det i 3 måneder) og jeg har lige lagt telefonen fra mig, da en mand fra min a-kasse ringede for at bekræfte at vi har en aftale på mandag ang. læring i jobansøgning......Åhhh gud, skulle jeg fortælle ham at jeg ikke nok med at jeg søger job via nettet, men altså nu også rådgiver mig med min egen "vejleder/englene" om at få mit drømmejob. Kan min a-kasse føre mig til mit idelle job?
Jeg ved ikke hvad mit drømmejob er, andet end at det skal give mig glæde, succes, noget jeg er god til, noget jeg ville elske så meget at gøre at jeg ville gøre det gratis :-)
Så nu vil jeg skrive på et stykke papir: "Hvad er mit drømmejob ?" "Hvordan kan jeg bedst tjene til livets ophold og gøre brug af mine færdigheder og evner?" Så vil jeg ligge den under min pude når jeg går i seng i aften, og stille spørgsmålet igen inden jeg giver mig til at sove.

Jeg tror også at jeg vil lave en karriereseddel, som skal stå i min entre (som ifølge feng shui, er mit karriere hjørne)....ja, okay, vi bor en del her i huset, men det samme kan jo gælde for dem som for mig. Lave et lille englealter med skiltet: "Min perfekte karriere får mig til at føle mig begejstret, tilfreds og nyttig. Jeg arbejder i en rolle, hvor jeg efter bedste evne anvender mine største færdigheder. Lige nu ser jeg mig selv i min perfekte karriere, og mine engle hjælper med at vejlede mig".

Ha´ en skøn dag derude allesammen.

 

 


Onsdag d. 12 Marts 2014.

Jeg oplever så mange fantastiske og til tider forunderlige ting i mit liv, som jeg så gerne vil dele med jer. Der er sikkert mange ting som I selv kan genkende fra jeres egen dagligdag....eller måske I bare slet ikke har opdaget dem.

Én af de ting er, at jeg ser FJER over det hele, og de mest besynderlige steder. Ja, ja tænker I nok .... selvfølgelig finder man fjer hver dag hvis man leder efter det.  Når man har fokus på noget, så ser man det jo over det hele. MEN ..... Jeg leder ikke efter dem .... De bliver plantet lige foran næsen på mig. Og nej, jeg tæller ikke de fjer med som jeg ser på mine daglige gåture med min skønne hund i naturen, trods vejr og vind .... for selvfølgelig er det naturligt at fuglene taber nogle fjer.

De FJER jeg taler om er : 
- Den smukke hvide fjer som ligger på gulvet bag mit sæde i min bil, som jeg opdagede ved et tilfælde da jeg skulle støvsuge min bil.
- Den smukke hvide fjer som pludselig ligger i min ene sko.
- Den smukke fjer som ligger i listen under min dør, som kom til synes da jeg åbnede døren.
- Den smukke fjer som er det første jeg ser, en tidlig dugfrisk morgen når jeg åbner min havedør.
- Den smukke fjer som pludselig ligger lige foran mig, selv i en tøjbutik.

Bare rolig .... listen bliver lang. Og nu har jeg min blog, så jeg kan skrive det op hver gang det sker.

 

Englelige hilsner fra
Lykke Chanett Elena Schmidt 

Opdateret 24/06/2014

Besøg  
1003849