Vi bruger Cookies!     

         
 X     
engle

UGENS ENGLEKORT

 For uge 20
 Mandag d. 14 maj 2018

Klarsyn.
Ærkeenglen Raziel:
”Jeg hjælper dig med at åbne dit åndelige syn fuldt ud,
så du tydeligt kan se den Himmelske kærlighed.”

Yderligere budskab: ”Din clairvoyance kan antage forskellige former: som flygtige mentale billeder for dit indre øje: som drømme: som tilbagevendende syn i den fysiske verden: som auraer og energier: eller som ånder der viser sig for dig. Alle clairvoyancens facetter er smukke og varierede. Nyd dem og stol på dem. Hvis du gør det til din intention kun at se kærligheden, bliver det den du ser.”

At arbejde med Ærkeenglen Raziel: Raziels aura indeholder alle regnbuens farver, som en smuk lysprisme. Ved at arbejde med klare kvartskrystaller forstærker du din clairvoyance og du vil føle dig nærmere Raziel.

 

Tirsdag d. 15 maj 2018

Trøst.
Ærkeenglen Azrael:
”Jeg er hos dig i nødens stund, og jeg hjælper dit hjerte at hele.”

Yderligere budskab: ”Selv den stærkeste oplever ubehagelige situationer: og man skal ikke skamme sig over at tage sig tid til at hele sine hjertesår. Dette er et godt tidspunkt til roligt at reflektere over dine sande følelser. Skriv dem ned i en privat dagbog, og påkald så mig til at bringe trøst til dit hjerte og sind. Jeg kan hjælpe dig til at sove bedre om natten og give dig ro i sjælen.”

At arbejde med Ærkeenglen Azrael: Azraels aura er en smuk, ganske lys flødefarvet nuance, en ganske svag gul tone. Han omgiver sørgende og døende personer med dette lys for at trøste dem. Når Azrael er i nærheden, kan du måske se æggeskalsfarvede, blinkende lys i lokalet. Den flødegule kalcitkrystal er forbundet med Azraels energi: du kan således opnå yderligere trøst ved at have en sådan krystal på dig.

 

 

Onsdag d. 16 maj 2018

Klarhøring.
Ærkeenglen Zadkiel:
”Bemærk den kærlige vejledning du hører i dit indre eller fra andre mennesker.”

Yderligere budskab: ”Du hører ægte Guddommelig vejledning med stor klarhed. Den kommer i form af gentagne budskaber som tilskynder dig til at forbedre en situation for dig selv eller for andre. Vær meget opmærksom på alt hvad du hører i dit indre og med dine fysiske ører. Guddommelige retningslinjer er gentagne, kærlige og yderst relevante. Bed mig om hjælp, hvis du har brug for uddybning af noget du hører.

At arbejde med Ærkeenglen Zadkiel: Zadkiels aura er dyb indigoblå. Ved at bære mineralet lapis lazuli kan du måske opnå en tættere forbindelse til Zadkiel. Hold stenen over øjenbrynene for at vække chakraerne ved dine ører og for tydeligt at høre det Guddommeliges stemme.  

 

 

 


Torsdag d. 17 maj 2018.

 

Chakra rensning.
Ærkeenglen Metatron:
”Påkald mig for at få åbnet og renset dine chakraer,
ved hjælp af hellige geometriske former.”

Yderligere budskab: ”Metatron anvender hellige geometriske former til at rense og harmonisere chakraerne, vor krops energicentre. Bed mentalt Metatron om at åbne dine chakraer, og han vil varsomt sende sin ”Metatron-terning” (den figur der er vist på kortet) gennem kronechakraet, øverst på issen. Terningen roterer nedefter og fjerne psykiske affaldsstoffer fra din krop og dine chakraer. Når dine chakraer er renset, vil du have mere energi og stærkere intuition.

At arbejde med Ærkeenglen Metatron: Metatrons aura er smukt violet med havskumgrønne striber. Den krystal der er knyttet til Metatrons energi, er vandmelon-turmalin.

 

 

Fredag d. 18 maj 2018.

 

Ryd dit rum.
Ærkeenglen Jophiel:
”Skaf dig af med overflødigt rod,
rens energierne omkring dig, og brug feng shui.”

Yderligere budskab: ”Dine fysiske omgivelser, hjemme såvel som på din arbejdsplads, påvirker dig på mange niveauer. Roderi kan dræne dig for energi, kreativitet og fremgang. Jeg vil hjælpe dig med at finde tid og motivation til at fjerne uønsket indblanding fra dine fysiske omgivelser. Sammen giver vi slip på alt som ikke tjener dig. Vi sørger for at ting du ikke bruger bliver givet til noget, sendt til genbrug eller kasseret. Vi åbner vinduerne, så der kommer frisk luft ind i stuerne. Og jeg vil følge lavere energier ud. Som følge af disse bestræbelser vil du opleve store forbedringer på alle felter af dit liv.”

At arbejde med Ærkeenglen Jophiel: Jophiels aura er dyb rosa, som tegn på hendes smukke, kærlige og omsorgsfulde væsen. Krystaller med en mørk pink farve, som fx pink rubellit, er forbundet med Jophiels energi. Bed om Jophiels hjælp, hver gang du gør hovedrent eller nyistandsætter dit hjem. Det er som at have din egen åndelige indretningsarkitekt og feng shui konsulent !

 

 

 Lørdag d. 19 maj 2018.

Husk hvem du er.
Ærkeenglen Michael:
”Du er et kraftfuldt, kærligt og kreativt Guds barn.
Du er højt elsket.”

Yderligere budskab: ”Du er skabt i Guds billede og lighed, og indeholder dermed alle disse kvaliteter. Dit indre Guddommelige lys er i sandhed rent og klart, og ingen fejltrin kan skræmme Guds fuldkomne skaberværk. Vær ikke bange for din kraft, storslåethed eller visdom. Når du ændrer dit liv og bringer det i tættere samklang med dine interesser, er du en inspiration for andre. Vær kraftfuld ! Vær storslået ! Sådan er du.”

At arbejde med Ærkeenglen Michael: Michaels navn betyder ”Den som er Gud lig”: han udtrykker Skaberens ærefrygtindgydende kvaliteter af kærlighed, kraft, styrke og urokkelig tro. Når du påkalder Michael, vækkes og forstærkes de selvsamme kvaliteter i dig selv. Bed Michael om at træde ind i dine drømme og fjerne al den frygt der måtte forhindre dig i fuldt ud at nyde og udleve dine åndelige gaver og kvaliteter. Michael arbejder særlig godt med os, når vi sover, da vi i denne tilstand er mere åbne og modtagelige.

 

 

Søndag d. 20 maj 2018.

 

Træk vejret.
Ærkeenglen Rafael:
”Træk vejret dybt og ånd langsomt ud nogle gange
for at vække din energi og frigøre gamle mønstre”.

Yderligere budskab: ”I stressede perioder kan det hænde at du ubevidst holder vejret. Men, som du ved, så er vejrtrækningen nødvendig for at skaffe ilt til din hjerne, din krop, din ånd og selve dit liv. Skriv en seddel, hvorpå du minder dig selv om at trække vejret, for at huske hvor vigtigt det er at ånde dybt og regelmæssigt. Tag på udflugter til steder hvor der er rigeligt med frisk luft. Du vil også bemærke at luftkvaliteten er bedre i nærheden af vand, som på stranden eller ved en sø. Selv et kar eller brusebad bringer dig i kontakt med de positive ioner der er forbundet med vand og luft.”

At arbejde med Ærkeenglen Rafael: Rafaels navn betyder ”Den som Gud helbreder”, og han er kendt som den engel der har at gøre med fysiske helbredelser af alle levende væsener. Ofte giver Rafael os Guddommelig vejledning (intuition, tanker, idéer, drømme etc.) om hvordan vi bedst kan medvirke til at holde kroppen sund. Læg mærke til de indtryk du får, når du påkalder Rafael for at opnå helbredelse, og sørg for at følge de indskydelser der måtte dukke op.

 

 

 

 

 

 

 

 


Opdateret 14/05/2018

Besøg  
877164