Vi bruger Cookies!     

         
 X     
engle

UGENS ENGLEKORT

 For uge 8
 Mandag d. 20 februar 2018

Selvrespekt.

Ærkeenglen Michael støtter dig i din søgen efter lykke, sundhed og overflod ved at råde dig til at respektere og elske dig selv. Der er nogle dysfunktionelle aspekter af den situation du spørger om, og de kan være skadelige for din selvrespekt. Dette kort er tegn på at det er på tide at ære dig selv, også selvom andre ikke behandler dig på en værdig måde. Du fortjener respekt fra dig selv og andre, for du er Guds elskede barn (ganske som alle er i den åndelige sandhed)

Mulige specifikke betydninger: - Gå i terapi for at opbygge din selvrespekt. - Forlad en voldelig situation. - Giv slip på adfærdsformer du inderst inde ved er usunde eller ikke rigtige for dig. - Insistér på at andre behandler dig med respekt.

BØN : Kære Gud og engle, tak fordi I hjælper mig til at se mig selv som I ser mig: med kærlighedens øjne. Tak fordi I ærer og respekterer mig – lær mig at gøre det samme for mig selv, og giv mig mod til at tale for mig selv. Jeg beder om jeres beskyttelse i alle mine relationer, så jeg bliver omgivet af kærlige og venlige mennesker.

 

Tirsdag d. 21 februar 2018

Romantik-engle hjælper dig.

Dette kort bekræfter at dine bønner angående dit kærlighedsliv er blevet hørt og besvaret. Der findes en særlig gruppe æteriske væsener der kaldes Romantik-englene, som specifikt arbejder med hjerteanliggender: Disse engle giver dig intuitiv vejledning som forbereder dig på stor kærlighed. For at manifestere et romantisk forhold på sjælspartner-plan skal du selv udtrykke de kvaliteter du ønsker i en partner. Derfor vil romantik-englene måske bede dig om at foretage sunde ændringer i din livsstil: fokusér på selvudvikling, lær nye og spændende hobbyer eller find nye venner. Jo mere du lytter til din intuition, jo hurtigere vil dine bønner om et kærlighedsforhold blive opfyldt.

Mulige specifikke betydninger: - Den person du spørger om, er din sjælspartner. - Du kommer til at opleve en lykkelig forandring i din nuværende relation. - Du er ved at lære at elske dig selv. - Du vil snart møde en ganske særlig person ved at følge din vejledning. - Lyt til din intuition, hvad angår motion, kost og andre former for selvudvikling.

BØN : Kære skytsengle for min sjælspartner, tak fordi I forbereder min sjælspartner og mig på kærlighed, giver os motivation til at udvirke sunde forandringer i vores liv og sørger for at vi mødes. Tak fordi I hjælper os til at genkende hinanden og have mod til at sige ”Hej”, så vi efterhånden kan indgå i en oprigtig intim relation.

 

 

Onsdag d. 22 februar 2018

Positive tanker skaber positive resultater.

Denne situation kræver opløftende tanker, som er de magiske ingredienser du har søgt efter. Selvom du måske vil indvende at dine tanker allerede er positive, råder Ærkeenglen Michael dig til at rense dine tanker og din tale for alle bekymringer eller anden negativitet, der kunne svække dine manifestationer. Michael siger at du kan se hvor konstruktive dine tanker er, ved at være opmærksom på den seneste tids begivenheder i dit liv, da der er en direkte sammenhæng mellem positive tanker og positive resultater. Han vil hjælpe dig til at få tankerne op at svæve på et rigtig gunstigt niveau, så dine oplevelser bliver lykkelige og velkomne.

Mulige specifikke betydninger: - Væn dig til hver dag (eller hver time!) at sige positive affirmationer. - Læs en bog om positive affirmationer, eller gå på et kursus eller seminar om det. - Lad være med at bebrejde dig selv eller andre – fokusér i stedet på løsningerne. - I stedet for at bekymre dig over noget, bed og anlæg en kærlig og medfølende tankegang.

BØN : Guddommelige kærlighed og visdom, jeg påkalder dig. Jeg ved at mine tanker og følelser er evigt og konstant forbundet med dig. Jeg beder mit Højere Selv om at være bevidst om den kærlighed og det lyd der findes i ethvert menneske og i enhver situation.

 

 

 

 


Torsdag d. 23 februar 2018.

Energihealing.

Dette kort viser at din aktuelle situation ville have godt af healende energi, som du kan hente hos englene (du behøver blot at spørge dem!), en kvalificeret energihealer eller fra dine egne intentioner og din energi.

Mulige specifikke betydninger: - Tag skridt til at styrke din energi og vitalitet, som fx at motionere og spise sundt. - Meld dig til et kursus i energihealing. - Bestil tid hos en kvalificeret energihealer. - Dit livs formål involverer arbejde med energihealing.

BØN : Tak fordi du sender healende energi til mig og gennem mig, til velsignelse for mig selv og for alle omkring mig. Tak fordi du forbinder mig med kærlige og hæderlige healere og lærere i energihealingmetoder.

 

 

Fredag d. 24 februar 2018.

 

Beslut at være lykkelig nu.

Englene har hørt dig og er i gang med at besvare dine bønner. I stedet for at lade din lykke afhænge af fremtidige begivenheder, kan du beslutte at være lykkelig nu. Én måde at gøre dette på er ved at fokusere på alt og alle du føler dig taknemmelig for. Hvad fungerer vitterligt godt i dit liv? Hvad er du velsignet med, hvad er dine styrker? Når du giver dig selv lov til at opleve glæde og fornøjelse nu, bliver du styrket. Tag kontrol med dit liv, og lad ikke ydre påvirkninger bestemme hvad du føler.

Mulige specifikke betydninger: - Gør dig fri af dramatik. - Forvent et mirakel. - Skriv en taknemmelighedsliste. - Hold dine tanker om denne situation positiv. - Åbn dit hjerte for kærligheden.

BØN : Tak fordi du hjælper mig til at åbne mit hjerte for lykke og glæde. Nu er jeg villig til at se alt det gode i mit liv.

 

 

 Lørdag d.25 februar 2018.

Det er på tide at forlade denne usunde situation.

Ærkeenglen Michael har hørt dine bønner om hjælp, og hans svar kommer til dig gennem dette kort: GÅ! Du har siddet i en toksisk situation i alt for lang tid, og brugt tid og energi på måder der ikke giver sunde resultater. Denne oplevelse er ikke god for dig eller for de andre involverede. Du behøver ikke at blive hængende i negativitet, min elskede. Gå din vej, uden skyld eller tøven. Englene vil bistå dig for at sikre at afskeden bliver så harmonisk som mulig, og Ærkeenglen Michael vil skærme og beskytte dig. Følg din indre vejledning hvert skridt på vejen, og overgangen vil være glat.

Mulige specifikke betydninger: - Søg et nyt job. - Drop alkohol, cigaretter eller andre stoffer. - Tal med en parterapeut. - Tag en ærlig snak med én du har problemer med. - Spis sundere. - Spørg en anden læge til råds. - Tal med en skilsmisseadvokat. - Flyt til en ny bolig. - Sørg for at dine omgivelser er fri for giftige kemikalier.

BØN : Ærkeengel Michael, hvilke områder af mit liv har jeg brug for at fokusere nærmere på lige nu? Tak fordi du hjælper mig til at høre dine svar, og fordi du giver mig modet til at udvirke sunde forandringer i mit liv.

 

 

 

Søndag d. 26 februar 2018.

 

Tro og hav tillid.

For at afklare denne situation er du nødt til at tro på at alting er helbredet og helt lige nu. Efterhånden som din tro bliver stærkere, vil døren til Guddommelige løsninger åbne sig. Din tillid gør det muligt for dit sind og din krop at slappe af, hvilket øger din kreative energi og din styrke – to egenskaber der vil vise sig særlig nyttig for dig.

Mulige specifikke betydninger: - Denne situation vil ende lykkeligt. - Positiv tænkning vil hurtigere bringe dig det resultat du ønsker. - Læg dine bekymringer i Guds og englenes hænder. - Stol på den person du spørger om. - Tro på dig selv!

BØN : Før du lægger dig til at sove i aften, sig: ”Ærkeengel Michael, træd ind i mine drømme og erstat frygten med tro og tillid. Lad mig fyldes med styrke, mod og selvtillid”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Opdateret 07/11/2016

Opdateret 20/02/2018

Besøg  
784139