Vi bruger Cookies!     

         
 X     
engle

UGENS ENGLEKORT

 For uge 38

Mandag d. 17 september 2018. 

KOFFEINFRI

Måske øger din indtagelse af koffein i kaffe, te, cola eller chokolade dit helbred og indtagelsen af dette stof øger dit angstniveau, hvilket fører til dannelsen af stressfremkaldte gifte i kroppen. Angst kan også forhindre dig i at føle dig tryg, glad og forbundet. Hvis du (eller den pågældende person) er afhængig af koffein, kan Ærkeenglen Raphael bestemt hjælpe med at reducere eller eliminere trangen. Sig nedenstående bøn for at påkalde hans Guddommelige healende kræfter.

Mulige specifikke betydninger: - Reducér eller eliminér din koffeinindtagelse. - Dyrk afslapnings teknikker som meditation, yoga eller massage. - Bemærk dit stressniveau før og efter indtagelse af koffein, og vær ærlig over for dig selv med hensyn til koffeinfremkaldt nervøsitet. - Vid at Gud er Kilden til al den energi du nogensinde kan få brug for.

MIN BØN Kære Ærkeengel Raphael, jeg beder dig kappe de bånd der gør mig afhængig af koffein, så jeg kan respektere min krops naturlige energirytmer uden brug af kemiske stoffer.

 

 

 

Tirsdag d. 18 september 2018

FORVENT ET MIRAKEL.

Dette kort forsikrer dig om at der er ved at ske en positiv forandring i dit helbred som følge af bøn, positiv tænkning og Guddommelig indgriben. Din tro bliver belønnet på en uventet og lykkelig måde. Det er tid til at være positiv og overdrage al frygt til Gud og englene. De har hørt og besvaret dine bønner … selvom resultatet måske er anderledes end du havde ventet. Ikke desto mindre vil du få stor glæde af denne situation. Og frem for alt, Ærkeenglen Raphael hjælper dig til at finde fred lige nu, for sindsro er din sundheds største fundament.

Mulige specifikke betydninger: - Kontakt en bønnegruppe for at bede for denne situation. - Bed Ærkeenglen Raphael om at styrke din tro. - Brug kun positive ord og vendinger, når du beskriver dit helbred. - Bekræft daglig: Jeg er i alle henseender sund her og nu.

MIN BØN Kære Gud og Ærkeengel Raphael, tak for den mirakuløse indgriben og healende energi som du har givet (personens navn) sundheden tilbage.


 

 

 Onsdag d. 19 september 2018

GUDDOMMELIG INDGRIBEN

Dette kort er tegn på at dine bønner er blevet hørt og besvaret! Englene arbejder bag kulisserne på at udvirke det mirakel du bad om. Bevar troen og tilliden - den bliver belønnet. Husk endelig at hvordan og hvornår Guddommelig indgriben finer sted, som regel sker på overraskende måder, så din bøn vil sandsynligvis blive besvaret på uventet vis, og alligevel på en måde der er til velsignelse for alle involverede.

Mulige specifikke betydninger: - Englene er med den person du beder for. - Bemærk tegn og intuitioner, da det er den Guddommelige vejledning der giver dig et kort over vejen til svaret på dine bønner. - Vær tålmodig i forhold til den Guddommelige timing. - Hvis du søger, vil du finde den skjulte velsignelse i enhver situation. - Hav tillid og tro.

MIN BØN Kære Ærkeengel Raphael, tak fordi du er med (den trængende persons navn) og fordi du hjælper med (beskriv situationen). Jeg tror på den Guddommelige indgriben, og jeg accepterer din vejleding fuldt og helt.

 

 

 

Torsdag d. 20 september 2018.

SOLSKIN

Solens stråler har naturlige, helbredende kraft. Selvom det er nødvendigt med beskyttelse for at undgå solskader, er der også masser af videnskabeligt underbyggede sundhedsfordele. Dette kort vejleder dig måske til at besøge en solfyldt egn eller investere i et fuldspektrum-lysapparat. Ærkeenglen Raphael ordinerer D-vitamin i dets mest naturlige form for din sundhed.

Mulige specifikke betydninger: - Hent solskin ind i dit humør. - Visualisér lys omkring den aktuelle situation. - Flyt til et varmere klima. - Tilbring mere tid udendørs. - Et helbredsproblem er påvirket af vejret.

MIN BØN Kære Ærkeengel Raphael, hjælp mig til at nyde godt af solskin på sikre og sunde måder.

 

 

Fredag d. 21 september 2018 

UNDGÅ ALLERGENER

Et helbredsproblem skyldes eller forværres af en allergisk reaktion. Begynd med at tjekke din kost, da vi ofte fylder os med ting vi er allergiske over for. Det kan være nødvendigt at konsultere en allergispecialist for at identificere det stof der ligger til grund. Når din kost er blevet undersøgt, ser du efter miljøallergener i dit hjem og dine omgivelser. Du (eller den person du spørger om) er yderst sensitiv og er nødt til at respektere disse allergiske reaktioner. Kroppens immunsystem reagere som det skal, og nu er det op til dig helt at undgå de giftstoffer der irriterer den. Bed Ærkeenglen Raphael om hjælp til at foretage sunde ændringer, som at reducere din trang til allergener, afgifte dit hjem eller flytte til et område med renere luft.

Mulige specifikke betydninger: - Overdrag afhængighed til Gud og Ærkeenglen Raphael for at få healing. - Deltag i et 12-trinsprogram (som Anonyme Alkoholikere) for at heale allergibaseret afhængighed. - Det er på tide at flytte til sundere omgivelser. - Køb en luftrenser til dit hjem og dit kontor. - Sørg for at dit sengetøj er fri for allergener som skæl, fjer og skidt.

MIN BØN Kære Ærkeengel Raphael, hjælp mig med at identificere og undgå allergener der kan være skadelige for min sundhed og lykke. Hjælp mig til kun at føle trang til sunde føde- og drikkevarer.
 

 

 

 

 Lørdag d. 22 september 2018. 

BED ÆRKEENGLEN RAPHAEL OM HJÆLP

De helbredende engle vil gerne hjælpe dig, men de kan ikke krænke din frie vilje. Derfor er dette en påmindelse om at bede om Ærkeenglen Raphaels healende hjælp til alt hvad du har brug for. Raphael er et grænseløst væsen hvis eneste formål er at udvirke Guds vilje, Guds fred, gennem fysisk og psykisk sundhed. Det er ham således en fornøjelse, og det er hans formål at hjælpe dig med dine healings problemer. Dog er du nødt til at bede om det, før han kan hjælpe dig. Så bed!

Mulige specifikke betydninger: - husk at bede om Raphaels hjælp i alle detaljer. - Bemærk og følg den Guddommelige vejledning du modtager, for selv at være med til at skabe svaret på din bøn. - Bliv ved med at bede om hjælp, indtil alle dine bønner er opfyldt. - Lad være med at fortælle Raphael hvordan han skal hjælpe dig: bed blot om hjælp, og lad himmelen finde ud af hvordan det bedst kan gøres.

MIN BØN Kære Ærkeengel Raphael, jeg beder om din healende hjælp til (beskriv din situation). Tak for din Guddommelige healende indgriben.

 

 

 

Søndag d. 23 september 2018.  

ACCEPT

Ærkeenglen Raphael hjælper dig til at finde fred i en foruroligende situation. Accept betyder ikke at du ønsker eller kan lide hvad der foregår: det betyder dog at du er villig til at forlige dig med det. Gud og englene hører dine bønner om healing og afklaring. Nu beder de dig overdrage hele situationen til dem, gennem acceptprocessen. Dette svarer til at ”flyde med strømmen” i tillid til at alting forløber nøjagtigt som det er meningen det skal. Tiden er ikke til at modstå eller gennemtvinge noget. Sig hvad du mener, åbent og ærligt: men find samtidig balancen i nåde og accept.

Mulige specifikke betydninger: - Englene arbejder bag kulisserne som svar på dine bønner. - Hold fast, det hele er ved at blive bedre. - Bliv ved med at overdrage dine bekymringer til Gud. - Uventet positiv begivenhed nærmer sig. - Forvent et mirakel, der er på vej til dig.

MIN BØN Kære Gud og Ærkeengel Raphael, hjælp mig til at acceptere at alt går i den rigtige retning.


 


 

 

 


Opdateret 17/09/2018

Besøg  
1003849