Vi bruger Cookies!     

         
 X     
engle

Jeg har lige fundet ud af at Nené ikke længere er her på jorden sammen med os.

Jeg holdte utroligt meget af Nené selv om vi ikke talte sammen ret tit.

Jeg kender rigtig mange mennesker, men kun få har et plads i mit hjerte  ... og det har Nené.

Hvad ville være mere passende at hun får en plads her på siden, sammen med alle englene og alle jer som kommer her, for hun elskede selskab.

En af de egenskaber Nené havde var numerologien. (Jeg kan fortælle rigtig mange søde og sjove historier om dette, og som kendetegnede Nené). En af dem, er at jeg en dag spurgte hende: "Hvorfor vælger du ikke selv et navn som er udødelig, som feks. de samme energier som elvis havde". "Nej, de lever ikke så længe, svarede hun".

Du fik lov at leve længere Nené , derfor uanset om du ønsker det eller ej, gør jeg dig udødelig her på englenes hjemmeside.

Nené elskede at snakke, og jeg vil sige at hun talte som et vandfald ... men et smukt vandfald.
Hun sagde nogle gange: "Min engel ... du siger ikke så meget" . "Nej min kære Nænæ, du giver mig ikke taletid". Hahahaha.

En af de sidste gange jeg snakkede med Nené, sagde jeg: "Har du husket at fortælle din datter, hvor højt du elsker hende? " "Ihh ja, det gjorde hun tit, så det kan hun vist ikke være i tvivl om". Hun levede og åndede for hendes datter, som var hendes et og alt.

Jeg elsker dig Nené, og du har været så vidt altomfavnende og mange har du hjulpet via numerologien ... så utallige mange, har du svøbt i dit hjerte.

Jeg savner dig!
Du var virkelig unik...en 1´er af slagsen. Og hvis jeg kender dig ret, ville du her svarer: "nej min engel ... Jeg er en 8´er"...hahaha. selv side her med Nenés minde hedder:
http://engle.spiritnet.dk/?side=6524.sjovt...selv sidenummeret = (6524) 6 + 5 + 2 + 4 = 17 ( 1 + 7 = 8). Nené var en 8´er. Magic, tilfældigt, hmmmm ... måske !

Jeg vil finde en smuk engle til dig her på siden, selv om du nok selv ville foretrække en indianer.

Jeg har lige været ude og købe blomster til dig, men ved ikke hvilke blomster du kan lide .... så det blev til blomster som jeg syntes er smukke, samt tændte 2 smukke lys. Et lys for dig og et for din datter.

 

 

 

Opdateret 01/06/2014

Besøg  
1003849