Vi bruger Cookies!     

         
 X     
engle

TALRÆKKER

Englene gør deres bedste for at få vores opmærksomhed og for at kommunikere med os.

Englene siger:
"Vi kan ikke skrive vores meddelser til dig på himlen. Du er nødt til at være opmærksom og tro, når du ser, at der danner sig mønstre i dit liv - især som svar på spørgsmål eller bønner fra din side. Når du hører den samme sang gentagne gange eller ser den samme talrække, hvem tror du så står bag det ? Din engel, selvfølgelig!".


TALRÆKKER.

111 - (sammenhængende 1´taller)
Overvåg dine tanker nøje, og sørg for kun at tænke på, hvad du ønsker, og ikke på, hvad du ikke ønsker. Denne talrække er tegn på, at muligheder er ved at åbne sig, og at dine tanker bliver til virkelighed med rekordhastighed. 111 er som en blitzpæres klare lys. Det betyder, at universet lige har taget et napshot af dine tanker og er ved at give dem form. Er du tilfreds med de tanker, universet har fastholdt ? Hvis ikke, så korriger dine tanker (bed dine engle om at hjælpe dig med det, hvis du har svært ved at styre eller overvåge dine tanker).

 

222 - (sammenhængende 2´taller)
Dine nysåede tanker er ved at blive til virkelighed. Bliv ved med at vande og pleje dem, så vil de snart bryde gennem overfladen, så du kan se vidnesbyrd om din manifestation. Med andre ord, opgiv ikke fem minutter før miraklet. Din manifestation vil snart blive tydelig for dig, så fortsæt det gode arbejde! Bliv ved med at have positive tanker, bliv ved med at bekræfte, og bliv ved med at visualisere.


333 - (sammenhængende 3´taller)
De opstegne mestre er i nærheden af dig og ønsker, at du skal være klar over, at deres hjælp, kærlighed og selskab står til din rådighed. Påkald de opstegne mestre ofte, især når du ser mønstre af 3 omkring dig. Nogle af de mere berømte opstegne mestre er Jesus, Moses, Maria, Quan Yin og Yogananda.444 - (sammenhængende 4´taller)
Englene omgiver dig nu og forsikrer dig om deres kærlighed og hjælp. Vær ikke bekymret, for englenes hjælp er nær.


555 - (sammenhængende 5´taller)
Spænd sikkerhedsbæltet, for en større forandring i dit liv er nær. Denne forandring bør ikke opfattes som "positiv" eller "negativ", eftersom al forandring blot er en naturlig del af livets flow. Måske er denne forandring et svar på dine bønner, så bliv ved med at opleve og føle ro.

 

666 - (sammenhængende 6´taller)
Dine tanker er ude af balance lige nu og for fokuserende på den materielle verden. Denne talrække beder dig om at afbalancere dine tanker mellem himlen og jorden. Ligesom den berømte "bjergprædiken" beder englene dig om at fokusere på ånd og tjeneste og gøre dig klart, at dine materielle og følelsesmæssige behov som følge deraf automatisk vil blive opfyldt.

 

777 - (sammenhængende 7´taller)
Englene lykønsker dig - tillykke, du er på rette vej! Fortsæt det gode arbejde, og gør dig klart, at dit ønske er ved at blive opfyldt. Dette er et yderst positivt tegn, og det betyder, at du også kan forvente, at der sker flere mirakler.


888 - (sammenhængende 8´taller)
En fase i dit liv er ved at slutte, og dette tegn er et forvarsel, så du kan forberede dig. Denne talrække kan betyde, at du er ved at afslutte en emotionel fase, et job eller et parforhold. Den betyder også, at der er lys for enden af tunnelen. Desuden betyder den: "afgrøden er moden. Vent ikke med at høste og nyde den". Med andre ord, udsæt ikke dit forehavende eller vent med at nyde frugterne af dit arbejde.

 

999 - (sammenhængende 9´taller)
Fuldendelse. Dette er afslutningen på en betydningsfuld fase i dit personlige eller globale liv. Det er også et budskab til lysarbejdere som er involveret i Jordens healing, og betyder: "Gå i gang med arbejdet, for Moder Jord har brug for dig lige nu".

 

000 - (sammenhængede 0´taller)
En påmindelse om, at du er ét med Gud, og om at føle tilstedeværelsen af din Skabers kærlighed inden i dig. Det er også et tegn på, at en situation har været hele vejen rundt.

 

Talkombinationer.

Kombinationer med 1 taller.

1-taller og 2-taller, som f.eks. 121 eller 112.
Vores tanker er som frø, der begynder at spire. Det kan være, at du allerede har set nogle vidnesbyrd om, at dine ønsker er ved at blive opfyldt. Det er tegn på, at tingene vil gå og går i den retning, du ønsker. Bevar troen!

1-taller og 3-taller, som f.eks. 133 eller 113.
De opstegne mestre arbejder sammen med dig på dine tankeprocesser. På mange måder optræder de som mentorer, idet de lærer dig den ældgamle visdom, der er forbundet med manifestation. De sender dig energi for at forhindre dig i at føle dig modløs og opmuntring for at holde dig fokuseret på din sjæls sande mål. Desuden vil de opstegne mestre måske give dig råd, vejledning og forslag vedrørende dit livsformål. De vidergiver imidlertid altid den lære, at enhver skabelse begynder på tanke- og idéplanet. Bed dem om at hjælpe dig med at vælge klogt i forhold til det, du ønsker.


1-taller og 4-taller, som f.eks. 114 eller 144.
Englene understreger kraftigt, at du skal holde øje med dine tanker lige nu. De råder dig til at ønske noget, eftersom du befinder dig i en åbning, som vil manifestere dine tanker i dette øjeblik.
(Bemærk: 411 betyder: "Bed englene om betydningsfuld information, som du har brug for lige nu".)


1-taller og 5-taller, som f.eks. 115 eller 511.
Dine tanker skaber forandringerne i dit liv. Bliv ved med at rette tankerne i den ønskede retning. Hvis de forandringer, du ser kommer, ikke er ønskede, kan du standse eller ændre dem ved at omforme dine tanker.

1-taller og 6-taller, som f.eks. 116 eller 611.
Hold dine tanker rettet mod himlen, og giv slip på materielt prægede bekymringer.
(Bemærk: 611 betyder: "Bed om hjælp til at ordne noget i den materielle verden, som irriterer eller plager dig lige nu".)

1-taller og 7-taller, som f.eks. 117 eller 771.
Dette er en bekræftelse på, at du klarer dig fint. Du er på rette vej, så bliv ved! Dette er et tegn på, at du har valgt dine tanker godt, og på, at du bør fokusere endnu mere på dine mål. Sørg for at føje passende følelser til dine tanker: for eksempel at føle dig taknemmelig for de gaver, du får i livet. Taknemmelighed vil fremskynde dine manifestationer.

1-taller og 8-taller, som f.eks. 181 eller 818.
Du er ved at nærme dig afslutningen på en betydningsfuld fase i dit liv. Hvis du er træt af en eller anden del af dit liv, kan du glæde dig over, at den snart vil være healet eller blive erstatter af noget bedre. Overdrag og giv slip på dele af dit liv, som ikke fungerer, efterhånden som dine tanker om et bedre liv melder sig.

1-taller og 9-taller, som f.eks. 119 eller 199.
En ny dør har åbnet sig for dig som et resultat af dine tanker. Du har nu muligheden for at se dine tanker klart og stå til ansigt med det, du selv har skabt. Lad det gamle falde bort, efterhånden som det er i overenstemmelse med dine ønsker bliver erstattet med det nye.

1-taller og 0´er, som f.eks. 100 eller 110.
Kraftfuld guddommelig vejledning fra Gud og englene beder dig om at ændre dine tanker. Måske har du bedt om at blive lykkeligere og sundere. Hvis det er tilfældet, er dette et svar på dine bønner. Gud ved, at den løsning, du søger, fødes i dine tanker. Bed Gud om at lede dine tankers retning og støtte dig i overgangsperioden.

 

Kombinationer med 2-taller.

2-taller og 1-taller, som f.eks. 221 eller 112.
Dine tanker er som frø, der begynder at spire. Det kan være, at du allerede har set nogle vidnesbyrd om, at dine ønsker er ved at blive opfyldt. Det er tegn på, at tingene vil gå og går i den retning, du ønsker. Bevar troen!

2-taller og 3-taller, som f.eks. 223 eller 323.
De opstegne mestre arbejder sammen med dig som medskabere af dit nye forehavende. De siger til dig, at de deler din begejstring og ved, at alt vil forme sig godt for dig. Mestrene kan se, at det allerede er sikkert, at din fremtid vil blive fuld af den lykke, du søger. Nyd denne nye fase af dit liv!

2-taller og 4-taller, som f.eks. 224 eller 244.
Som der står i den spirituelle tekst Et kursus i mirakler "Englene støtter dit nyfødte formål." Dette er et tegn på, at du får hjælp fra oven til at foretage de ønskede forandringer. Dette er en tid, hvor du har særlig brug for at vide, at du ikke er alene. Talrækker med 2 og 4 er et signal fra dine engle om, at de arbejder meget tæt sammen med dig lige nu.

2-taller og 5-taller, som f.eks. 255 eller 225.
Dine bønner og intentioner har været klare, stærke og uden forbehold: derfor kan du forvente, at der sker en forandring hurtigere, end du måske har forudset. Lad dig ikke vælte omkuld, når dine ønsker går i opfyldelse. Det kan være, at det sker på uventede måder, så hold fast ved din tro. Tal ofte med Gud, og bed om at blive beroliget.

2-taller og 6-taller, som f.eks. 266 eller 226.
Et nyt indkøb eller en nyerhvervelse er på vej til dig.

2-taller og 7-taller, som f.eks. 277 eller 272.
Har du for nylig ansøgt om et nyt job, om optagelse på en skole eller om at få et lån ? Disse talrækker er et tegn på godt nyt. De beder dig om at være vedholdende og ikke lade din tro vakle.

2-taller og 8-taller, som f.eks. 288 eller 282.
En dør er ved at åbne sig, og en anden dør er ved at lukkes i. Sørg for at lytte meget nøje til din intuition lige nu, eftersom den vil lede dig til at foretage dig noget, som vil sikre dig stabil overflod, mens disse forandringer finder sted.

2-taller og 9-taller, som f.eks. 299 eller 292.
Hvis du for nylig har lidt et tab (job, kæreste osv.), kan du forvente en erstatning for det i meget nær fremtid. Alt arbejder til fordel for dig, selv om der kan være så megen aktivitet bag kulisserne, at du spekulerer over, om Gud har glemt dig. Du skal ikke bekymre dig! Mærk dit livs energi, som faktisk bevæger sig fremad lige nu. Dit nylige tab er ikke en straf. Universet er i stedet ved at forberede dig på noget nyt.

2-taller og 0´er, som f.eks. 200 eller 202.
Gud ønsker, at du skal vide, at Han ikke har glemt eller forladt dig. Han elsker dig meget, meget højt! Faktisk er Gud ved at arrangere en dejlig ny fase i dit liv. Tal ofte med Gud, så vil du føle dette mirakel, der er på vej. Gud minder dig også om vigtigheden af "guddommelig timing". Sommetider er visse faktorer nødt til at falde på plads først, før dit ønskede resultat kan nås. Så længe du er stærk i tankerne og troen, er der intet, som hindrer dig i at få opfyldt dit ønske.

 

 

Kombinationer med 3-taller.

3-taller og 1-taller, som f.eks. 311 eller 313.
De opstegne mestre arbejder sammen med dig på dine tankeprocesser. På mange måder optræder de som mentorer, idet de lærer dig den ældgamle visdom, der er forbundet med manifestation. De sender dig energi for at forhindre dig i at føle dig modløs og opmuntring for at holde dig fokuseret på din sjæls sande mål. Desuden vil de opstegne mestre måske give dig råd, vejledning og forslag vedrørende dit livsformål. De vidergiver imidlertid altid den lære, at enhver skabelse begynder på tanke- og idéplanet. Bed dem om at hjælpe dig med at vælge klogt i forhold til det, du ønsker.

3-taller og 2-taller, som f.eks. 322 eller 332.
De opstegne mestre arbejder sammen med dig som medskabere af dit nye forehavende. De siger til dig, at de deler din begejstring og ved, at alt vil forme sig godt for dig. Mestrene kan se, at det allerede er sikkert, at din fremtid vil blive fuld af den lykke, du søger. Nyd denne nye fase af dit liv!

3-taller og 4-taller, som f.eks. 334 eller 343.
Der er en masse hjælp omkring dig lige nu! Både de opstegne mestre og englene er her for at hjælpe, vejlede og elske dig. Ræk ud mod dem, som de rækker ud mod dig.

3-taller og 5-taller, som f.eks. 353 eller 335.
De opstegne mestre ønsker at forberede dig på en stor forandring i dit liv, som er nært forestående. De ønsker, at du skal vide, at de holder dig i hånden gennem denne forandring, og at alt vil gå godt. Tag imod forandringen, og led efter de velsignelser, den rummer.

3-taller og 6-taller, som f.eks. 363 eller 336.
Dine opstegne mestre hjælper dig til at manifestere de materielle ting, du har brug for til dit guddommelige livsformål. Hvad enten det betyder penge til undervisning eller muligheder for at udføre dit arbejde med undervisning eller healing, arbejder mestrene for at bringe det til dig. De ønsker, at du skal vide, at du fortjener at modtage denne hjælp, eftersom den i højere grad vil sætte dig i stand til at give til andre.

3-taller og 7-taller, som f.eks. 377 eller 373.
De opstegne mestre er glade. Ikke blot ser de din sande indre guddommelighed, de bifalder også den vej, du har valgt. De ønsker, at du skal vide, at du fortjener lykke, og at du nu åbner dig for den strøm af hellig salighed, som følger med din guddommelige arv og valgte vej.

3-taller og 8-taller, som f.eks. 338 eller 383.
"Bliv ved", siger mestrene til dig. Forstærk dine tankers og følelsers energi og fokus. Bring din tankegang i overensstemmelse med erkendelsen af din enhed med Gud, alle mennesker og hele livet.

3-taller og 9-taller, som f.eks. 393 eller 339.
Dette er et stærkt budskab om at give slip på situationer i dit liv, som ikke er ærlige, eller som har tjent deres formål. Hold ikke kunstigt fast ved situationer på grund af frygt. Gør dig klart, at der bliver draget omsorg for dig hvert eneste øjeblik. Det er afgørende, at du har et positivt syn på dig selv og din fremtid. Dette syn skaber faktisk det, du kommer til at opleve, så bed mestrene om at hjælpe dig til at vælge dine tanker fra kærlighedens høje stade.

3-taller og 0´er, som f.eks. 300 eller 330.
Gud og de opstegne mestre prøver på at få din opmærksomhed, sandsynligvis med hensyn til et spørgsmål, der har at gøre med dit guddommelige livsformål. Er der vejledning, som du i den senere tid har ignoreret? Hvis det er tilfældet, kan det være, at du lige nu føler, at du er kørt fast. Denne talrække er himlens måde at gøre dig opmærksom på den kendsgerning, at du er nødt til at udføre din del af medskabelsesprocessen. Det betyder at lytte til og følge din guddommelige vejledning om at foretage visse handlinger.

 

 

Kombinationer med 4-taller.

4-taller og 1-taller, som f.eks. 441 eller 411.
Englene anbefaler, at du holder øje med dine tanker lige nu. De råder dig til at ønske noget, eftersom du befinder dig i en åbning, som vil manifestere dine tanker lige i dette øjeblik. (Bemærk: 411 betyder: "Bed englene om betydningsfuld information, som du har brug for lige nu").

4-taller og 2-taller, som f.eks. 422 eller 442.
Som der står i den spirituelle tekst, Et kursus i mirakler. "Englene støtter din nyfødte formål." Dette er et tegn på, at du får hjælp fra oven til at foretage de ønskede forandringer. Dette er en tid, hvor du har særlig brug for at vide, at du ikke er alene. Talrækker med 2 og 4 er et signal fra dine engle om, at de arbejder meget tæt sammen med dig lige nu.

4-taller og 3-taller, som f.eks. 443 eller 433.
Der er en masse hjælp omkring dig lige nu! Både de opstegne mestre og englene er her for at hjælpe, vejlede og elske dig. Ræk ud mod dem, som de rækker ud mod dig.

4-taller og 5-taller, som f.eks. 455 eller 445.
Dine engle er involverede i en af de betydningsfulde forandringer i dit liv lige nu.

4-taller og 6-taller, som f.eks. 446 eller 466.
Dine engle gør dig opmærksom på, at du fokuserer for meget på den materielle verden. De beder dig om at overdrage dine bekymringer til dem, så de kan gribe ind. Afbalancer dit fokus mellem himlen og jorden, og erkend, at dine forsyninger virkelig er ubegrænsede, især når du arbejder hånd i hånd med det guddommelige.

4-taller og 7-taller, som f.eks. 477 eller 447.
Englene lykønsker dig og siger: "Bliv ved med det glimrende arbejde! Du er på rette vej. Hold dine tanker fokuserede, fordi det har en stor og positiv virkning."

4-taller og 8-taller, som f.eks 488 eller 448.
Dette er et budskab fra dine engle om, at en fase i dit liv er ved at slutte. De ønsker, at du skal vide, at de er sammen med dig, efterhånden som det går langsommere, og vil lede dig til en ny situation, som passer bedre til dine behov, dine ønsker og dit formål.

4-taller og 9-taller, som f.eks. 494 eller 449.
Englene siger til dig, at det er på tide at give slip på en situation, som er ovre. De minder dig om, at når en dør lukkes, åbnes en anden. Englene hjælper dig ganske afgjort med at åbne nye døre og heale enhver smerte, som måtte ledsage den forandring, du nu gennemgår. Bed dine engle om at hjælpe dig til at have tillid til, at disse afslutninger og begyndelser er svar på dine bønner.

4-taller og 0´er, som f.eks. 440 eller 400.
Gud og englene ønsker, at du skal vide, at du er meget, meget elsket. De beder dig om at bruge et øjeblik på at føle denne kærlighed, eftersom den vil besvare mange af dine spørgsmål og imødegå enhver udfordring.

 

 

Kombinationer med 5-taller.

5-taller og 1-taller, som f.eks. 511 eller 515.
Dine tanker skaber forandringerne i dit liv. Bliv ved med at rette tankerne i den ønskede retning. Hvis de forandringer, du ser kommer, ikke er ønskede, kan du standse eller ændre dem ved at omforme dine tanker.

5-taller og 2-taller, som f.eks. 522 eller 552.
Dine bønner og intentioner har været klare, stærke og uden forbehold. Forvent derfor, at der sker forandring hurtigere, end du måske har forudset. Lad dig ikke vælte omkuld, når dine ønsker går i opfyldelse. Det kan være, at det sker på uventede måder, så hold fast ved din tro. Tal ofte med Gud, og bed om at blive beroliget.

5-taller og 3-taller, som f.eks 533 eller 553.
De opstegne mestre ønsker at forberede dig på en stor forandring i dit liv, som er nært forestående. De ønsker at du skal vide, at de holder dig i hånden gennem denne forandring, og at alt vil gå godt. Tag imod forandringen, og led efter de velsignelser, den rummer.

5-taller og 4-taller, som f.eks. 554 eller 544.
Dine engle er involverede i en af de betydningsfulde forandringer i dit liv lige nu.

5-taller og 6-taller, som f.eks. 556 eller 566.
Dit materielle liv ændrer sig betydeligt, for eksempel i form af et nyt hjem, en ny bil eller anden ejendom.

5-taller og 7-taller, som f.eks. 577 eller 575.
Dette er en tilkendegivelse af, at du er på rette spor i forhold til en nært forestående forandring, som vil berige dig enten fysisk, følelsesmæssigt eller intellektuelt - eller en kombination af alle tre dele. Hold dig på rette kurs, så vil du snart se beviset for, at forandringerne føjer noget til dit eget og andres liv.

5-taller og 8-taller, som f.eks. 588 eller 558.
Denne talrække er tegn på, at du befinder dig i den 11. time, lige før forandingen. Frygt den ikke, eftersom du bliver støttet og elsket gennem hele denne forandring, som er nært forestående.

5-taller og 9-taller, som f.eks. 599 eller 595.
For at den nye forandring kan manifestere sig, er det vigtigt at frigøre fortiden. Denne talrække beder dig om at give slip på det gamle og erkende, at det har udfyldt en vigtig funktion i løbet af sin tid. Gør dig klart, at det nye står for døren og venter på, at du lukker det ind. Du byder det nye indenfor, når du kærligt gør dig fri af det gamle.

5-taller og 0´er, som f.eks. 500 eller 550.
En vigtig meddelelse, som oplyser dig om, at forandingerne i dit liv er i guddommelig og perfekt orden. De er en gave fra Gud og i overensstemmelse med Guds vilje for dit højere selv.

 

 

Kombinationer med 6-taller. 

6-taller og 1-taller, som f.eks. 611 eller 661.
Hold dine tanker rettet mod himlen, og giv slip på materielt prægede bekymringer. (Bemærk: 611 betyder:" Bed om hjælp til at ordne noget i den materielle verden, som irriterer eller plager dig lige nu".

6-taller og 2-taller, som f.eks. 622 eller 662.
Et nyt indkøb eller nyerhvervelse er på vej til dig.

6-taller og 3-taller, som f.eks. 663 eller 633.
Dine opstegne mestre hjælper dig til at manifestere de materielle ting, du har brug for til dit guddommelige livsformål. Hvad ente det betyder penge til undervisning eller muligheder for at udføre dit arbejde med undervisning eller healing, arbejder mestrene for at bringe det til dig. De ønsker, at du skal vide, at du har fortjent at modtage denne hjælp, eftersom den i højere grad vil sætte dig i stand til at give til andre.

6-taller og 4-taller, som f.eks. 644 eller 664.
Dine engle gør dig opmærksom på, at du fokuserer for meget på den materielle verden. De beder dig om at overdrage dine bekymringer til dem, så de kan gribe ind. Afbalancer dit fokus mellem himlen og jorden, og erkend, at dine forsyninger virkelig er ubegrænsede, især når du arbejder hånd i hånd med det guddommelige.

6-taller og 5-taller, som f.eks. 665 eller 655.
Dit materielle liv ændrer sig betydeligt, for eksempel i form af et nyt hjem, en ny bil eller anden ejendom.

6-taller og 7-taller, som f.eks. 667 eller 677.
En tilkendegivelse af, at dine tanker og dit arbejde med den materielle verden er helt i orden. Du har på vellykket måde afbalanceret dine tanker og aktiviteter sådan, at du drager omsorg for sindet, kroppen og ånden. Bliv ved med det glimrende arbejde!

6-taller og 8-taller, som f.eks. 668 eller 688.
Du skal til at skille dig af med noget i din materielle verden, såsom at sælge noget, du ejer. Hvis du ikke har til hensigt at miste eller sælge noget i dit materielle liv, kan du ændre dine tanker og forandre denne anvisning. Hvis du imidlertid er opsat på at sælge eller give slip på noget materielt i dit liv, kan du betragte dette som et tegn på, at dit ønske er ved at gå i opfyldelse.

6-taller og 9-taller, som f.eks. 669 eller 699.
Frigør dig fra dine materielle ting, især hvis du har været besat af en særlig form for materiel ejendom. Denne talrække beder dig om at give slip og frigøre dig. Dette er også en meddelelse om, at noget i dit liv, som du har solgt eller mistet, er ved at blive erstattet af noget bedre. Vær åben for at modtage nye ejendele, som overgår dine forventninger, eftersom du er parat til at blive opgraderet. Du fortjener det bedste!

6-taller og 0´er, som f.eks. 600 eller 660.
Dette er en meddelelse fra din Skaber om dit materielle liv. Den guddommelige vejledning fra Gud beder dig om at fokusere mindre på jordiske ønsker. Det er ikke sådan, at Gud beder dig om at leve et forarmet liv, men Han beder dig om at prøve en mere åndelig fremgangsmåde for at få tilfredsstillet dine behov. Gør dig klart, at Gud er inden i dig og er din kilde til alt, hvad du behøver. Hav simpelt hen tillid, og vær taknemmelig og åben for tegn eller nye muligheder, som vil bringe dig dine materielle fornødenheder. "Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift" er kernen i denne talrækkes budskab.

 

 

Kombinationer med 7-taller.

7-taller og 1-taller, som f.eks. 711 eller 771.
Dette er en bekræftelse på, at du klarer dig fint. Du er på rette vej, så bliv ved! Dette er et tegn på, at du har valgt dine tanker med omhu, og det bør inspirere dig til at fokusere endnu mere på dine mål. Sørg for at føje passende følelser til dine tanker - for eksempel at føle dig taknemmelig for de gaver, du får i livet. Taknemmelighed vil fremskynde dine manifestationer.

7-taller og 2-taller, som f.eks. 722 eller 772.
Har du for nylig ansøgt om et nyt job, om optagelse på en skole eller om at få et lån ? Disse talrækker er tegn på godt nyt. De beder dig om at holde fast og ikke lade din tro vakle.

7-taller og 3-taller, som f.eks. 773 eller 733.
De opstegne mestre er glade. Ikke blot ser de din sande indre guddommelighed, de bifalder også den vej, du har valgt. De ønsker, at du skal vide, at du fortjener lykke, og at du åbner dig for den strøm af hellig salighed, som følger med din guddommelige arv og valgte vej.

7-taller og 4-taller, som f.eks. 774 eller 744.
Englene lykønsker dig og siger: "Bliv ved med det glimrende arbejde! Du er på rette vej. Hold dine tanker fokuserede, da det har en stor og positiv virkning".

7-taller og 5-taller, som f.eks. 775 eller 755.
Dette er en tilkendegivelse af, at du er på rette spor i forhold til en nært forestående forandring, som vil berige dig enten fysisk, følelsesmæssigt eller intellektuelt - eller en kombination af alle tre dele. Hold dig på rette kurs, så vil du snart se beviset for, at forandingerne føjer noget til dit eget og andres liv.

7-taller og 6-taller, som f.eks. 776 eller 766.
En tilkendegivelse af, at dine tanker og dit arbejde med den materielle verden er helt i orden. Du har på vellykket måde afbalancert dine tanker og aktiviteter sådan, at du drager omsorg for sindet, kroppn og ånden. Bliv ved med det glimrende arbejde!

7-taller og 8-taller, som f.eks. 778 eller 788.
Har du følt, at en del af dit liv, såsom et job eller et parforhold, er ved at slutte ? Dette er en tilkendegivelse af, at dine følelser er rigtige. Afslutningen kan betyde en betydningsfuld positiv forandring i situationen, eller den kan betyde, at en del af dit liv er ved at nærme sig fuldendelse. Uanset hvad varsler denne talrække godt nyt om en kommende positiv forandring, som indebærer afslutningen på en intens situation. Hold fast, for dit liv er ved at blive nemmere.

7-taller og 9-taller, som f.eks 779 eller 799.
Tillykke! Du er ved at skille dig af med gamle dele af dit liv, som ikke længere passer til den, du er. Du lever et mere ægte liv, som er i overensstemmelse med din højeste opfattelse af dig selv. Denne talrække roser din beslutning om at leve ærligt.

7-taller og 0´er, som f.eks. 700 eller 770.
Et bravo direkte fra Gud som hylder dig for det mentale, åndelige og fysiske arbejde, du har udført. Du hjælper dig selv og mange andre mennesker med din nuværende kurs, og Gud beder dig om at fortsætte dit glimrende arbejde.

 

 

 

Kombinationer med 8-taller. 

8-taller og 1-taller, som f.eks. 811 eller 881.
Du er ved at nærme dig afslutningen på en betydningsfuld fase i dit liv. Hvis du er træt af en eller anden del af dit liv, kan du glæde dig over, at den snart vil være healet eller blive erstattet af noget bedre. Overdrag og giv slip på de dele af dit liv, som ikke fungerer, efterhånden som dine tanker om et bedre liv melder sig.

8-taller og 2-taller, som f.eks. 822 eller 882.
En dør er ved at åbne sig, og en anden dør er ved at lukkes i. Sørg for at lytte meget nøje til din intuition lige nu, eftersom den vil lede dig til at foretage dig noget, som vil sikre dig stabil overflod, mens disse forandringer finder sted.

8-taller og 3-taller, som f.eks. 883 eller 833.
"Bliv ved", siger mestrene til dig. Forstærk dine tankers og følelsers energi og fokus. Bring din tankegang i overensstemmelse med erkendelsen af din enhed med Gud, alle og hele livet.

8-taller og 4-taller, som f.eks. 884 eller 844.
Dette er et budskab fra dine engle om, at en fase i dit liv er ved at slutte. De ønsker, at du skal vide, at de er sammen med dig, efterhånden som det går langsommere, og vil lede dig til en ny situation, som passer bedre til dine behov, dine ønsker og dit formål.

8-taller og 5-taller, som f.eks. 885 eller 855.
Denne talrække er tegn på, at du befinder dig i den 11. time, lige før forandringen. Frygt den ikke, eftersom du bliver støttet og elsket gennem hele denne forandring, som nu er nært forstående.

8-taller og 6-taller, som f.eks. 886 eller 866.
Du skal til at skille dig af med noget i din materielle verden, såsom at sælge noget, du ejer. Hvis du ikke har til hensigt at miste eller sælge noget i dit materielle liv, kan du ændre dine tanker og forandre denne anvisning. Hvis du imidlertid er opsat på at sælge eller give slip på noget materielt i dit liv, kan du betragte dette som et tegn på, at dit ønske er ved at gå i opfyldelse.

8-taller og 7-taller, som f.eks. 887 eller 877.
Har du følt, at en del af dit liv, såsom et job eller et parforhold, er ved at slutte? Dette er en tilkendegivelse af, at dine følelser er rigtige. Afslutningen kan betyde en betydningsfuld positiv forandring i situationen, eller den kan betyde, at en del af dit liv er ved at nærme sig fuldendelse. Uanset hvad varsler denne talrække godt nyt om en kommende positiv forandring, som indebærer afslutningen på en intens situation. Hold fast, for dit liv er ved at blive nemmere.

8-taller og 9-taller, som f.eks 889 eller 899.
En betydningsfuld fase i dit liv er slut og bringer andre begivenheder med sig, som også vil ende med dominoeffekt. Ligesom det gælder for et tog, der har nået endestationen, vil én togvogn standse, mens de følgende vogne vil være et øjeblik om at sænke farten, inden de standser. Denne talrække er en meddelelse om, at du gennemgår en række begivenheder, hvor mange dele af dit liv sænker farten og standser. Vær dog ikke bekymret, for disse forandringer er nødvendige for, at nye begivenheder og omstændigheder kan begynde for dig.

8-taller og 0´er, som f.eks. 800 eller 808.
Et budskab fra din guddommelige Skaber, som tilkendegiver, at de nært forestående afslutninger er en del af din overordnede guddommelige plan. De er alle sammen svar på dine bønner og er i overenstemmelse med Guds vilje for dig. Bed Gud om at hjælpe dig til at dæmpe eventuel frygt eller bekymring vedrørende disse kommende forandringer.

 

 

Kombinationer med 9-taller. 

9-taller og 1-taller, som f.eks. 991 eller 919.
En ny dør har åbnet sig for dig som resultat af dine tanker. Du har nu muligheden for at se dine tanker klart og stå ansigt til ansigt med det, du selv har skabt. Lad det gamle falde bort, efterhånden som det i overensstemmelse med dine ønsker bliver erstattet med det nye.

9-taller og 2-taller, som f.eks. 992 eller 922.
Hvis du for nylig har lidt et tab (job, kæreste osv.), kan du forvente en erstatning for det i meget nær fremtid. Alt arbejder til fordel for dig, selv om der kan være så megen aktivitet bag kulisserne, at du spekulerer over, om Gud har glemt dig. Du skal ikke bekymre dig! Mærk dit livsenergi, som faktisk bevæger sig fremad lige nu. Dit nylige tab er ikke en straf. Universet er i stedet ved at forberede dig på noget nyt.

9-taller og 3-taller, som f.eks. 993 eller 939.
Dette er et stærkt budskab om at give slip på situationer i dit liv, som ikke er ærlige, eller som har tjent deres formål. Hold ikke kunstigt fast ved situationer på grund af frygt. Gør dig klart, at der bliver draget omsorg for dig hvert eneste øjeblik. Det er afgørende, at du har et positivt syn på dig selv og din fremtid. Dette syn skaber faktisk det, du kommer til at opleve, så bed mestrene om at hjælpe dig til at vælge dine tanker fra kærlighedens høje stade.

9-taller og 4-taller, som f.eks. 994 eller 944.
Englene siger til dig, at det er på tide at give slip på en situation, som er ovre. De minder dig om, at når en dør lukkes, åbnes en anden. Englene hjælper dig ganske afgjort med at åbne nye døre og heale enhver smerte, som måtte ledsage den forandring, du nu gennemgår. Bed dine engle om at hjælpe dig til at have tillid til, at disse afslutninger og begyndelser er svar på dine bønner.

9-taller og 5-taller, som f.eks. 959 eller 995.
For at den nye forandring kan manifestere sig, er det vigtigt at frigøre fortiden. Denne talrække beder dig om at give slip på det gamle og erkende, at det har udfyldt en vigtig funktion i løbet af sin tid. Gør dig klart, at det nye står for døren og venter på, at du lukker det ind. Du byder det nye indenfor, når du kærligt gør dig fri af det gamle.

9-taller og 6-taller, som f.eks. 966 eller 996.
Frigør dig fra dine materielle ting, især hvis du har været besat af en særlig form for materiel ejendom. Denne talrække beder dig om at give slip og frigøre dig. Dette er også en meddelelse om, at noget i dit liv, som du har solgt eller mistet, er ved at blive erstattet af noget bedre. Vær åben for at modtage nye ejendele, som overgår dine forventninger, eftersom du er parat til at blive opgraderet. Du fortjener det bedste!

9-taller og 7-taller, som f.eks. 977 eller 997.
Tillykke! Du er ved at skille dig af med gamle dele af dit liv, som ikke længere passer til den, du er. Du lever et mere ægte liv, som er i overenstemmelse med din højeste opfattelse af dig selv. Denne talrække roser din beslutning om at leve ærligt.

9-taller og 8-taller, som f.eks 998 eller 988.
En betydningsfuld fase i dit liv er slut og bringer andre begivenheder med sig, som også vil ende med en dominoeffekt. Ligesom det gælder for et tog, der har nået endestationen, vil én togvogn standse, mens de følgende vogne vil være et øjeblik om at sænke farten, inden de standser. Denne talrække er en meddelelse om, at du gennemgår en række begivenheder, hvor mang dele af dit liv sænker farten og standser. Vær dog ikke bekymret, for disse forandringer er nødvendige for, at nye begivenheder og omstændigheder kan begynde for dig.

9-taller og 0´er, som f.eks. 900 eller 909.
Dette er et budskab fra din Skaber, som tilkendegiver, at den del af dit liv, der lige er afsluttet, er guddommeligt styret. Intet går nogen sinde virkelig tabt. Der er ingen død, og der er ingen tilfældigheder. Den nylige forandring i dit liv, hvor en betydningsfuld del er tilendebragt eller ændret, er faktisk et svar på din bøn. Gud lader dig vide, at Han ikke tager noget fra dig eller "forvolder" dig tab. Det var din livsplan eller dine bønner, der gennem din egen gudgivne kraft fremkaldte denne livsændring. Vær villig til at tilgive alle involverede, så du kan være let og fri, når du går ind i en dejlig, ny livsfase.

 

Kombinationer med 0-taller. 

0´er og 1-taller, som f.eks. 001 eller 010.
Kraftfuld guddommelig vejledning fra Gud og englene beder dig om at ændre dine tanker. Måske har du bedt om at blive lykkeligere og sundere. Hvis det er tilfældet, er dette et svar på dine bønner. Gud ved, at den løsning, du søger, fødes i dine tanker. Bed Gud om at lede dine tankers retning og støtte dig i overgangsperioden.

0´er og 2-taller, som f.eks. 002 eller 020.
Gud ønsker, at du skal vide, at Han ikke har glemt eller forladt dig. Han elsker dig meget, meget højt! Faktisk er Gud ved at arrangere en dejlig ny fase i dit liv. Tal ofte med Gud, så vil du føle dette mirakel, der er på vej. Gud minder dig også om vigtigheden af "guddommelig timing". Somme tider er visse faktorer nødt til at falde på plads først, før dit ønskede resultat kan nås. Så længe du er stærk i tankerne og troen, er der intet, som hindrer dig i at få opfyldt dit ønske.

0´er og 3-taller, som f.eks. 003 eller 300.
Gud og de opstegne mestre prøver på at få din opmærksomhed, sandsynligvis med hensyn til et spørgsmål, der har at gøre med dit guddommelige livsformål. Er der vejledning, som du i den senere tid har ignoreret? Hvis det er tilfældet, kan det være, at du lige nu føler, at du er kørt fast. Denne talrække er himlens måde at gøre dig opmærksom på den kendsgerning, at du er nødt til at udføre din del af medskabelsesprocessen. Det betyder at lytte til og følge din guddommelig vejledning om at foretage visse handlinger.

0´er og 4-taller, som f.eks. 040 eller 400.
Gud og englene ønsker, at du skal vide, at du er meget, meget elsket. De beder dig om at bruge et øjeblik på at føle denne kærlighed, eftersom den vil besvare mange af dine spørgsmål og imødegå enhver udfording.

0´er og 5-taller, som f.eks. 050 eller 500.
En vigtig meddelelse, som oplyser dig om, at forandringerne i dit liv er i guddommelig og perfekt orden. De er en gave fra Gud i overenstemmelse med Guds vilje for dit højere selv.

0´er og 6-taller, som f.eks. 006 eller 066.
Et budskab fra din Skaber om dit materielle liv. Den guddommelige vejledning fra Gud beder dig om at holde op med at være overdrevent fokuseret på jordiske ønsker. Det er ikke sådan, at Gud beder dig om at leve et forarmet liv, men Han beder dig om at prøve en mere åndelig fremgangsmåde for at få tilfredsstillet dine behov. Gør dig klart, at Gud er inden i dig og er din kilde til alt, hvad du behøver. Hav simpelt hen tillid, og vær taknemmelig og åben for intuitive tilskyndelser eller nye muligheder, som vil bringe dig dine materielle fornødenheder. "Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift" er kernen i denne talrækkes budskab.

0´er og 7-taller, som f.eks. 007 eller 070.
Et rygklap fra din guddommelige Skaber, som hylder dig for det mentale, åndelige og fysiske arbejde, du har udført. Du hjælper dig selv og mange andre med din nuværende kurs, og Gud beder dig om at fortsætte dit glimrende arbejde.

0´er og 8-taller, som f.eks 088 eller 080.
Et budskab fra din guddommelige Skaber, som tilkendegiver, at de nært forestående afslutninger er en del af din overordnede guddommelige plan. De er alle sammen svar på dine bønner og er i overensstemmelse med Guds vilje for dig. Bed Gud om at hjælpe dig til at dæmpe eventuel frygt eller bekymring vedrørende disse kommende forandringer.

0´er og 9-taller, som f.eks. 099 eller 090.
Et budskab fra din Skaber, som tilkendegiver, at den del af dit liv, der lige er afsluttet, er guddommelig styret. Intet går nogen sinde virkelig tabt. Der er ingen død, og der er ingen tilfældigheder. Den nylige forandring i dit liv, hvor en betydningsfuld del er tilendebragt eller ændret, er faktisk et svar på din bøn. Gud lader dig vide, at Han ikke tager noget fra dig eller "forvolder" dig tab. Det var din livsplan eller dine bønner, der gennem din egen gudgivne kraft fremkaldte denne livsændring. Vær villig til at tilgive alle involverede, så du kan være let og fri, når du går ind i en dejlig, ny livsfase.

 

 

 

Opdateret 01/06/2014

Besøg  
1003849