Vi bruger Cookies!     

         
 X     
engle

LIVETS BOG
Hvad er meningen med Livet?
Er det blot en drøm som går i opfyldelse!
 

 

Hver gang et barn bliver født på ny, har det med sig egenskaber og goder fra tidligere oprindelse. Til hvert barn er tilknyttet en "sjælesnor". Denne "sjælesnor" er ubrydelig.

Ethvert barn har følgere med på din vej. En "rejseguide" som kender til "Livets bog". Et samlingspunkt som guiden vejleder og råder dig i. Et aspekt i dit liv, som råder dig på at kaste lys på din vej og din udvikling. En "samarbejds-partner" som følger dig fra enden til anden. Denne "rejse-guide" kan opfordrer dig til at følge dennes råd, men dit valg er du ene og alene om at tage. Et råd kan godt blive dig givet ... men et råd er kun en vejledning om "rettesnoren" i dit liv.

Vær klar over at alle i første omgang kun vil dig det bedste. Vær ikke i tvivl om at denne hjælp bliver dig givet hele tiden, for intet gør dem mere ondt ... end at se på at du lider, for allerede fra starten af er I forbundet i tro og følgeskab af hinanden. Vær vis på at ingen byrder bliver lagt dig frem. Sandhedens øjeblikke skal skues ... men kun med det henblik at intet er dig skjult. Øjeblikke som kommer for at du skal "standse op" og indse læringsprocessen og vejledningerne deri. Det er altsammen dét som gør dig til den du er.

I din "livets bog" står skrevet retningslinier som I to indbyrdes har hjulpet og skrevet i. Et samarbejde, som I har været to om at lave. I "Livets bog" står skrevet: hvilke udfordringer, opfordringer, viljens magt som du skal bekendgøre på din vej. Viljens magt er det man "tør" at stå for. En hel læreproces i sig selv ... at man "tør" at stå ved den man er. Viljens magt er "det skabende" i dig.

Din "rejse-guide" er således én eller to som du er forbundet med fra den anden side/ dit andet hjem. Det kan være: en broder, en søster, en far, en moder eller en nær ven. Alle en form for slægtninge i dit varme hjem. Der er ikke kun tale om jordiske slægtninge ... men slægtninge der er dig forbundet på den anden side. Jordiske forbindinger er nogle vi bliver "tilknyttet" ... Vi vil derfor aldrig lade os nøje med én familie. Derfor er dette møde med dem altid stor gensyns glæde. Så når du bliver givet vejledning fra din guide ... så hav med i dit hjerte at denne del af dig er i kærlighedens navn. Kærlighed og tryghed er nøgleordene i jeres sammenhæng.

Kærlig hilsen mig og englene.
Lykke Chanett Elena Schmidt.


 Opdateret 01/06/2014

Besøg  
1003849